یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
تصاویر/ نشست شورای حوزه‌ علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور آیت الله اعرافی

حوزه/ آیت‌الله اعرافی از توسعه اختیارات حوزه‌های علمیه استانی و رسمیت بخشی به ۳۵ درس خارج در حوزه های شهرستان ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از یاسوج، آیت الله اعرافی، شامگاه جمعه ۲۸ شهریور، در جلسه شورای حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد که در سالن جلسات دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به فعالیت های گسترده ای که در دوران مدیریت جدید حوزه انجام گرفته است، گفت: دوره ای که در مدیریت جدید حوزه آغاز شد، با یک تنگنای بودجه ای بی سابقه همراه شد، به گونه ای که تقریبا برای صدها برنامه و طرح جدید هیچ مبلغی نداشتیم؛ قریب به ۲۰۰ نیرو را کاهش دادیم یا لااقل بعد از بازنشستگی برایشان جایگزینی قرار داده نشد و بسیاری از کارها نیز با روحیه جهادی انجام شده است.

وی افزود: ما متعهدیم که بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام(ره)، مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید، ایده ها و طرح های فراوانی که از بسیاری از فضلا و طلاب دریافت شد را عملیاتی کرده و به یک طراحی کلان و جامع برسیم.

مدیر حوزه های علمیه کشور خاطرنشان ساخت: کار عظیمی برای تولید منظومه فکری حرکت حوزه انجام شده است و معتقدیم که در ۴۰ یا ۵۰ عرصه مهم و حساس اقدامات مهم و موثری انجام شده است که اگر وقت اجازه می داد لااقل به بیست مورد آن اشاره می کردم.

آیت الله اعرافی به طرح آمایش سرزمینی حوزه اشاره کرد و آن را بسیار مهم دانست و گفت: ادعا نمی کنیم این طرح کامل است، اما گام اول برداشته شده و بر مبنای ۱۴۱۴ مأموریت های اصلی روحانیت تحلیل و شاخص هایی برای آن تعیین شد که این کار بسیار مهم و اساسی بود.

وی از توسعه اختیارات حوزه‌های علمیه استانی خبر داد و افزود: برای اعطای اختیارات بیشتر و ارتقا و تعالی حوزه‌های علمیه استانی و شهرستانی مجموعه‌ای از برنامه‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور در ادامه به تشریح نگاه کلانی که به مدیریت های استانی شده است، پرداخت و گفت: نگاه ما به مدیریت های استانی مبتنی برچند اصل است، اصل اول واسپاری اختیارات بیشتر است، به گونه ای که امروزه بین ۲۰ تا ۳۰ محور مهم به تدریج به اختیارات استان ها سپرده شده است.

آیت الله اعرافی در تبیین نگاه بعدی به مدیریت های استانی، خاطرنشان ساخت: ارتقای کیفیت و تنوع برنامه های استانی محور بعدی است که به آن توجه ویژه شده است، به عنوان مثال حدود ۳۵ درس خارج در غیر از شهر مقدس قم و در شهرستان ها به رسمیت شناخته شده است، همچنین گروه های علمی، رشته ها و مراکز تخصصی و... از دیگر مواردی است که در حوزه های استانی به آن توجه شده است.

خاطرنشان می شود: در ابتدای این جلسه که تا پاسی از شب ادامه داشت، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویر احمد، مدیر حوزه استان  و تنی چند از مدیران مدارس علمیه استان به بیان دغدغه ها و مشکلات موجود در این استان پرداختند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha